Цветови настроения и материали в интериорния дизайн през 2020 година.

Една от посоките в интериора през тази година, е:  “ Противоположностите се привличат „.  Естествени материали, съчетани с високи технологии и същевременно рециклиране на продукти. Визията е в тази посока. Натурални цветове от природата, комбинирани в хармония с противоположните –  в златисти, сребристи, бронз, черни и медни отбясъци. Повече смелост за артистичност и авантюризъм в интериорите.

 

Естествено, че въображението е категорично при интериорните дизайнери, за да  предложат този еклектичен коктейл в интериора с уют. Аксесоарите и декорът са във фокус, при обзавеждането, тъй като те моделират усещането за уникалност. Това позволява, да не се правят генерални промени в жилището, за да се получи ефектът, който се желае.

Съществуват много интересни възможности за комбинации между тези предложения. Нюанси в синьо, зелено, графит  и вечните бяло и капучино, подчертани с  ярко наситени настроения като театрално жълто, рубин, провокативен оранж, корал, драматично пурпурно,  ултрамарин, син диамант или топаз… Дърво, камък, метал, глина, стъкло и нетипични аксесоари  се трансформират в нова, по-освободена визия. Рециклирането на нетипични материали, от различни работни сфери, в комбинацията с иновативните интериорни предложения като плоскости и материали, са оазис за всеки креативен интериорен дизайнер  да създаде нещо много различно.

Снимки: Pinterest

 

Pin It on Pinterest

Shares
Share This