Atelier UPGRADE e представител на мебели от масив “ Богора “ за Бургаски регион. Производството на мебели е в широк диапазон – от стандартни колекции масивна мебел / кухни, спални, гардероби, шкафове, маси, столове, обзавеждане на заведения, хотели, частни домове и пр. / до индивидуално проектиране на всякакво обзавеждане / и аксесоари за интериора / от масив, които можем да създадем  точно за Вас. Нестандартните мебели от масив, които предлагаме, нямат каталог и не се ограничават в даден интериорен стил. Причината – креативното въображение не може да твори в рамки.  Ето какво споделя г-н Шопов за фирмата и производството:
“   През годините сме развили технология и опит, които ни позволяват да   проектираме, изработваме, доставяме и монтираме всякакъв вид интериорно обзавеждане   – от нощно шкафче до обзавеждане на вили, къщи, ресторанти, хотели, градини и прочее.
  Клиентите често ни питат:   „Имате ли каталог, за да видим какви модели мебели предлагате?“  , а ние отговаряме:   „Нямаме, защото правим всякакви мебели по поръчка, от всички видове материали и не може да поддържаме каталог с мебелни модели за всяка мебел, която човек може да измисли.“
    Друга част от хората търсят   най-ниската цена   за определен вид мебели. Ние от опита си знаем, че наистина, за един и същи модел може да се даде различна цена и то в широки граници.   За това към всеки клиент подхождаме индивидуално.   Цените на мебелите по поръчка, които даваме, се определят главно от производствените разходи (суровини и материали, труд, разходи за транспорт и монтаж, и др.),   които разходи ние се стремим да сведем до минимум за всяка конкретна поръчка!
 Някои казват: „За да получиш качество трябва да вложиш материали“ – Безспорно! Но ние предпочитаме да работим в насока:   „Качеството е на първо място при изработката на мебели и как да го постигнем на най-добрата за Вас цена“.   Защото крайният резултат може да е един и същ при различна организация на работния процес, респективно различна цена.
 За да Ви дадем най-добрия продукт, ние   работим с всички видове материали (масив – чам, дъб, бук и др.; ПДЧ; МДФ), вносители и производители на : плоскости за мебели, мебелен обков, профилни и мембранни мебелни врати, домакински електроуреди, матраци, мивки, плотове   и др. „
  В тази статия ще споделим няколко примерни модела мебели от масив / стандартни серийни и нестандартни по индивидуален проект /. А следващата ще бъде посветена изцяло на артистични масивни мебели в серийно производство и по проект.
 За да разгледате голяма  част от колекциите  масивна дървесина и научите повече, какво можем да Ви предложим, последвайте  линка ни: http://bogora.com/
 При интерес, може да се свържете с нас на посочените контакти както в този сайт, така и на мебели “ Богора “ за Бургаски регион..
   

Pin It on Pinterest

Shares
Share This